FOTO: null

Na jubilarnom 25. šampionatu Balkana u bodibildingu, fitnesu i bodifitnesu održanom u Knjaževcu Ugljevičanin Igor Jevtić postao je i šampion u kategoriji men physique -178.

Nakon titule državnog šampiona, osvojene u aprilu ove godine, titula prvaka na Balkanskom šampionatu u Knjaževcu još jedna je potvrda kvaliteta ovog sportiste. 

Svjetski spektakl – 25. šampionat Balkana u bodibildingu, fitnesu i bodifitnesu okupio je deset zemalja sa preko 150 takmičara. 

Igor je nastupao u izuzetno teškoj konkurenciji, u kategoriji sa 10 državnih šampiona iz svih balkanskih država, gdje je jednoglasnom  odlukom sudija ubjedljivo osvojio prvo mjesto. 

“Velika mi je čast sto sam nastupio na ovako velikom takmičenju, veliko hvala selektoru Mirsadu Terzi na ukazanom povjerenju, hvala porodici, klijentima, mom sponzoru “Pansport”, kao i ljudima iz opštine Ugljevik na svesrdnoj podršci”, kaže Igor.

Već naredni vikend Igor nastupa na prestižnom takmičenju “World Mr. Olympia” u Moskvi. Nakon toga, 11. novembra, slijedi nastup na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj na koje će Igor otputovati zahvaljujući sponzorstvu Opštine Ugljevik.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )