FOTO: Glas Srpske

Austrijska policija uhapsila je vrlo uvaženog bečkog ljekara, inače srpskog porijekla.

Bečki ljekar Opšte bolnice je sada u pritvoru, jer se sumnja  da je drogirao svoje kolege tortom koja je bila puna otrova. 

Pored rada u AKH, bio je i specijalista psihijatrije u zatvoru u Donjoj Austriji, piše kosmo.at.

Istraga je odvela istražne policajce do mladog srpskog ljekara koji se postavio kao glavni osumnjičeni. Nekoliko njegovih kolega se razboljelo nakon jela, a jedna žrtva je čak završila u bolnici, prenosi "Telegraf".

Mladi ljekar je takođe osumnjičen da je izbušio gume na autu svog kolege. Ovaj specijalista psihijatrije dolazi iz poznate i ugledne beogradske porodice.

Kako izvještava dnevni list "Danas", postoji sumnja da je ljekar sve ovo učinio iz osvete ili neuzvraćene ljubavi. Ipak, dok se ne dokaže njegova krivica, važi pretpostavka nevinosti.

Kasno hapšenje Kada je kriminalistička policija pokušala da uhapsi mladog Srbina, više ga nisu mogli naći na poslu. On se skrivao, ali je ubrzo uhapšen. Psihijatar je sada u pritvoru u zatvoru Korneuburg.

On je pod istragom zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede i materijalnu štetu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )