FOTO: null

Udruženje djece poginulih boraca je danas organizovalo turnir u pikadu “Nasljeđe 2016”, gdje je učestvovalo 14 ekipa. Dodijeljene su nagrade za osvojeno prvo i drugo mjesto.

"Ovim turnirom htjeli smo da pokažemo snagu i da održavanjem sportskih aktivnosti predstavimo Udruženje u što ljepšem izdanju, a prije svega da sve druge ljude i Organizacije uključimo u naš rad i upoznamo ih sa našim ciljevima i načinom funkcionisanja", rekao je za portal InfoBijeljina Nedeljko Radić, predsjednik Udruženja.

Iz Udruženja napominju da su pokazali da mogu zajedničkim radom da naprave bilo koju aktivnost, kao i da svi ostali uz malo humanosti mogu mnogo da doprinesu radu Udruženja i rješavanju problema.

"Svi učesnici turnira "Nasljeđe 2016" su uživali u programu koji smo organizovali. Družili smo se, igrali, dodijelili nagrade, pehare i pjevali. Trudićemo se da na sutrašnjem turniru u fudbalu takođe predstavimo "Nasljeđe" u što boljem izdanju i da kroz društvena okupljanja zaista pokažemo da smo najbolje što ima Republika Srpska i Grad Bijeljina", poručio je Radić. 

Pozivaju što više zainteresovanih da sutra od 9 časova dođe na turnir u sportskom objektu "Zenit", te svojim prisustvom daju svoj doprinos. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )