FOTO: null

Nekoliko Zvorničana tražilo od L. J. 4.000 evra. Nije im platio, objavili snimak na društvenim mrežama

Kako je rečeno u CJB Bijeljina, zvorničkoj policijskoj stanici, 8. aprila javio se L. J. iz Zvornika, koji je prijavio nepoznatu osobu da ga putem SMS poruka i telefonskih poziva ucjenjuje, tražeći novac ili će, u suprotnom, objaviti kompromitujući video-snimak na kojem se on nalazi.

- Policijski službenici su odmah reagovali po primljenoj prijavi. Obavešten je i postupajući tužilac koji je prijavu definisao kao krivično delo ucene - kažu u policiji.

Operativnim radom i preduzimajući neophodne mere iz svoje nadležnosti policija je došla do sumnje da je L. J. 4. aprila imao polni odnos sa maloletnom devojkom iz Zvornika. Dostavljen je izveštaj nadležnom tužilaštvu, kojem su prijavljeni i S. I., M. E., P. P. i sedamnaestogodišnja maloletnica iz Zvornika, zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćenog fotografisanja i ucene.

Prijavljena grupa 4. aprila mobilnim telefonom snimila je L. J. i maloletnu devojku u ljubavnom činu. Potom su taj snimak reprodukovali i pozivima i SMS porukama ucenjivali L. J. da će javno objaviti snimak, ukoliko im ne isplati 4.000 evra. S obzirom, da im L. J. nije isplatio novac, oni su taj snimak objavili na društvenim mrežma.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )