FOTO: pixabay

PALE - Paljanska policija uhapsila je u ponedeljak N.B.(45) iz Pala, jer je osumnjičen da je ubio V.B, saopštila je policija. Uhapšeni je osumnjičen da je, u prodičnoj kući u Ulici Trifka Grabeža, ubio nesrećnog čovjeka inicijala V.B. iz Pala.

Kako „Novosti“ saznaju, ubica je Nenad Božić, koji je osumnjičen da je nanio smrtonosne povrede ocu Veljku. Nakon svirepog čina, kako se može čuti na Palama, sin je sa nožem u ruci šetao ulicama grada. Poslije prijave policiji, uhapšen je, a na mjestu zločina zatečeno je beživotno tijelo Veljka Božića.

Božići žive u centru Pala, nedaleko od poznatog kafića „BBC“. Prema našim saznanjima, u kući su dugo vladali loši odnosi, puni konflikata razne vrste. Bolje upućeni kažu da su strahovali da se to jednog dana može da izrodi u zlo, kao što se dogodilo.

- Pored toga što su bili loši odnosi, osumnjičeni za ubistvo je bio u lošem duševnom stanju i umjesto da bude liječen, eto, oduzeo je život ocu - pričaju nam komšije Božića, moleći da budu anonimni. - Ljudi su ih se klonili, nisu željeli da učestvuju i njihovim svađama, raspravama i sukobima, ali su mnogi znali da u toj kući sluti zlo.

Policija kriminalistički „obrađuje“ uhapšenog, po nalogu dežurnog tužioca OJT koje vodi istragu, koja treba da odgovori na niz pitanja o dubini motiva svirepog nedjela. Biće urađena i obdukcija tijela ubijenog Paljanina, a nema informacija šta je i kako sin rekao u policiji, posle ubistva.

- Sama činjenica da je, posle ubistva, šetao opušteno gradom, sa nožem u ruci, svedoči da sa njim, odavno, nešto nije u redu - kažu upućeni u očekivanju rezultata istrage, tokom koje će biti saslušani neki svjedoci i učinjena vještačenja. 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )