FOTO: null

Dvadesetčetvorogodišnji Marko Đerić iz Trebinja ubijen je sinoć ispred zgrade u kojoj stanuje u naselju Police, a za ubicom se traga. U Okružnom tužilaštvu u Trebinju rekli su da je, nakon obavljenog uviđaja, ustanovljneo da je mladić ubijen sa više hitac

-Sinoć negdje oko 3 časa I 20 minuta u ulici Miloša Obilića broj 13, ispred zgrade u kojoj živi sa više hitaca iza automatskog oružja pogođen je M.Đ. iz Trebinje, rođen 1991. godine, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta, rekao je Srđan Vukanović, sekretar Okružnog tužilaštva u Trebinju.

"Dakle, radi se o krivičnom dijelu ubistva, na lice mjesta je izašao dežurni okružni tužilac I zajedno sa pripdanicma CJB Trebinje uviđaj je izvršen. U ovom momentu druge detalje nemamo sa lica mjesta, radi se na rasvjetljavanju ovog krivičnog dijala. Tužilac je naredio obdukciju tijala nastradalog. Radi se za sada o NN licu, nepoznatom počiniocu", kaže Vukanović.

Mladić je živio u trebinjskom naselju Police.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )