FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će novo naoblačenje sa sjevera usloviti snijeg u većini krajeva, a više sunčanog vremena, bez padavina biće samo u Hercegovini.

U Republici Srpskoj jutro će biti veoma hladno. Oblačno uz slab snijeg biće češće u centralnom planinskom pojasu. Od krajnjeg zapada, preko jugozapada do juga promjenljivo oblačno. Hladan vjetar će pojačavati osećaj hladnoće.

Tokom dana ostaje vrlo hladno uz promjenljivu oblačnost, na jugu i sunčano, a oblačno sa slabim snijegom mjestimično u planinama i na istoku. Uveče u većini predjela suvo uz kidanje oblačnosti, što će dodatno uticati na jači pad temperature. Јedino više oblaka i slabog provijavanja snijega biće u centralnom planinskom pojasu.

Vjetar umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, u planinama jak, na momente i olujni sjeverac, a na jugu jaka bura.

Temperatura od minus 11 i minsu pet stepeni, na planinama temperatura niža od minus 13 stepeni. Na jugu Hercegovine jutarnja temperatura od minus pet do nula, a najviše dnevne od nula do četiri stepena Celzijusova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )