FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno, mjestimično sa slabim snijegom prijepodne, dok će uveče i u noći biti sve hladnije.

Jutro će biti hladno, sa mrazem i snijegom uglavnom u centralnim i istočnim krajevima, a na sjeveru i jugu suvo uz promjenjivu oblačnost.

Tokom dana očekuje se postepeni prestanak padavina i razvedravanje u većini krajeva.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjeverozapadni, na jugu umjerena i pojačana bura, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus pet do minus jedan, na jugu do četiri, a najviša dnevna od minus dva do tri, na jugu do sedam stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U većini krajeva danas je bilo pretežno oblačno, mjestimično sa slabim snijegom.

Temperatura u 13 sati: Bjelašnica minus 14 stepeni, Kupres i Han Pijesak minus pet, Kalinovik minus četiri, Sokolac minus tri, Ivan-sedlo i Gacko minus dva, Čemerno i Mrakovica minus jedan, Livno, Drinić, Nevesinje, Rudo i Sarajevo nula, Bugojno, Mrkonjić Grad i Foča jedan, Goražde dva, Bijeljina, Drvar, Bileća, Ribnik, Višegrad i Tuzla tri, Gradačac, Sanski Most i Zenica četiri, Prijedor, Srbac i Novi Grad pet, Bihać, Doboj, Mostar i Stolac šest stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )