FOTO: null

Preduzeće ,,Bijeljina-put,, intenzivno radi na saniranju posljedica klizišta i odrona, kao i na rekonstrukciji putne mreže koja je oštećena u majevičkom i podmajevičkom kraju, rekao je Srni direktor ovog preduzeća Nemanja Tolj.

"Zima nije bila zahtjevna kada je riječ o čišćenju snijega, jer nije bilo velikih padavina. Ipak, u ovom kraju zima je ostavila veliki broj odrona i klizišta na čijoj sanaciji smo radili, a sada radimo i na posljedicama koje su ostavili na putnoj mreži. Poslovi na terenu su u toku, a trajaće i tokom cijele ljetne građevinske sezone", pojasnio je Tolj.

Prema njegovim riječima, na području Lopara bilo je hitnih i ozbiljnih intervencija, a sada treba tražiti trajnija rješenja za sanaciju putnih pravaca u podmajevičkom i majevičkom kraju, posebno na lokalnom putu Tobut - Zajednice, na regionalnom Lopare - Čelić - Brčko, te magistralnom Lopare - Priboj.

"Naše ekipe trenutno rade i na košenju putnog pojasa, izgradnji horizontalne signalizacije, ali i oznakama oko osnovnih i srednjih škola", rekao je Tolj i napomenuo da je sanacija oštećenih putnih pravaca i udarnih rupa posao koji se obavlja u kontinuitetu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )