FOTO: null

BIJELJINA - Na postrojenjima Gradske toplane Bijeljina u toku je redovan godišnji remont i trenutno se obavljaju poslovi na kotlovskom postrojenju, što je kvalitetno urađeno i prošle godine, rekao je Srni direktor ove toplne Mladen Krasavac.

"U kotlarnici i na toplovodnoj mreži poslovi se obavljaju predviđenom dinamikom, a kao rezultat dobro odrađenog posla prošle godine nismo imali ni dan zastoja", rekao je Krasavac i dodao da samo kiše povremeno ometaju vanjske poslove. 

On je naveo da je u prošloj godini zagrijavano oko 64.000 metara kvadratnih što je oko 2.000 više u odnosu na prethodne godine. 

"To znači da smo uspjeli priključiti nove korsnike, ali i stare vratiti na ovaj sistem, što potvrđuje da smo imali odličan kvalitet grijanja, kao i da je prošlogodišnji remont odrađen veoma dobro", rekao je Krasavac. 

Kada je riječ o dugogodišnjem problemu za Toplanu - o magistralnom toplovodu u Ulici majora Dragutina Gavrilovića, Krasavac je rekao da se rekonstrukcija pokazala kao odlično odrađen posao te da nakon tog posla nije došlo ni do jednog kvara. 

"Ovogodišnji remont planiramo da uradimo u što većem i boljem obimu, u skladu sa našim finansijskim mogućnostima, a kako bi korisnicima obezbijedili dobar i pouzdan kvalitet grijanja, kao i sigurnu isporuku toplotne energije", naveo je Mladen Krasavac. 

On je dodao da cijena grijanja neće biti mijenjana, a korisnici imaju mogućnost da plaćaju grijanje tokom 12 mjeseci. 

"Na šestomjesečnom nivou cijena grijanja je 2,75 KM sa PDV za fizička lica, a 5,88 KM za pravna lica", rekao je Krasavac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )