FOTO: srpskainfo.com

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH preduzeli su sve što je neophodno kako bi bila otkrivena lica koja su uputila prijetnje predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, izjavio je Srni portparol ove policijske agencije Luka Miladinović.

Miladinović je rekao da je Sipa juče primila prijavu o prijetnjama upućenim Dodiku, te da u interesu istrage ne može otkriti više detalja o ovom događaju.

Na službeni telefonski broj kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika u Sarajevu juče su ponovo upućene prijetnje i psovke, potvrđeno je Srni u kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva.

Nepoznati muški glas, koji je sudeći prema broju zvao iz Belgije, uputio je najgore prijetnje i psovke srpskom članu Predsjedništva i njegovoj porodici, te poručio “da rat još nije gotov”.
Muškarac je govorio ekavicom.

O prijetnjama, koje su upućene u 15.40 časova, obaviještene su sve nadležne službe.

Dodiku je prijeteći poziv upućen i 26. novembra sa njemačkog broja, a muškarac sa druge strane predstavio se kao Ibro.

Pozvao je kabinet Dodika, te vrijeđao njega i njegove saradnike i prijetio im smrću, govoreći “da će ih sve zapaliti” i to zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )