FOTO: null

Mario Mikloš (24) iz Banjaluke, čiji je nestanak prijavljen 5. marta ove godine, pronađen je mrtav na Poniru kod Banjaluke. Uviđajem je utvrđeno da na telu nema tragova nasilja i da se mladić najverovatnije smrzao.

Telo je jutros oko 9.30 časova u šumi pronašao meštanin Petar Ćurlić koji je odmah o svemu obavestio policiju.

- Sekao sam drva kada sam u šumi, niz strminu, primetio nekakvu odeću. Tek kada sam prišao bliže shvatio sam da je reč o čoveku. Na telu nisam uočio nikakve povrede, ali su oko njega bili vidljivi tragovi kao da se survao niz padinu. Trag je bio dugačak nekoliko metara i delovalo je kao da je pao i zaustavio se kod jednog kamena. Jedna cipela je bila blizu njega, dok se druga nalazila nekoliko metara iznad - ispričao je Ćurlić.

On kaže da mladić nije davao znakove života, a ubrzo su stigli policija i ekipa Hitne pomoći koja je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt mladića.

U policiji navode da je leš prebačen na Novo groblje u Banjaluci, gde je izvršena identifikacija i prepoznavanje.

- Policijski službenici i dežurni mrtvozornik konstatovali su da se tu radi o zadesnoj smrti i da u celom slučaju nema elemenata krivičnog dela. O svemu je obavešteno Okružno tužilaštvo u Banjaluci i obdukcija neće biti rađena - navode u policiji.

Nezvanično saznajemo da je Mikloš imao određenih zdravstvenih problema i pretpostavlja se da je nakon nestanka lutao po Poniru i okolnim selima. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )