FOTO: null

U Bijeljini će u srijedu, 12. oktobra, biti održan prvi Karneval dječije radosti na kojem se očekuje učešće 500 djece iz bijeljinskih vrtića, rečeno je Srni u Centru za kulturu "Semberija".

Direktor Centra LJiljana Erkić rekla je da se Karneval organizuje povodom Dječije nedjelje čiji je ovogodišnji moto "Porodica na prvom mjestu". 

"Očekujemo da će više od 500 mališana iz bijeljinskih vrtića uveličati ovaj karneval koji će, nadamo se, postati tradicija. Program će početi u srijedu u 9.30 časova okupljanjem mališana svih karnevalskih grupa na Gradskom trgu. Svaka karnevalska grupa imaće svoju maskotu koja će biti njihov vodič", navela je Erkićeva. 

Potom će uslijediti defile od Gradskog trga do Centra za kulturu, gdje će se sve karnevalske grupe predstaviti i nastaviti defile prema zgradi Gradske uprave i nazad. 

Djecu će zabavljati klovn Paja koji dolazi iz Beograda, a domaćini, Centar za kulturu i "Maslačak", mališane će počastiti slatkišima, balonima i na kraju karnevalskom žurkom. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )