FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu od dva do deset stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro će biti hladno i pretežno oblačno, u planinama na istoku mjestimično sa snijegom, a u ostalim krajevima uglavnom suvo, dok će na jugu biti vjetrovito i umjereno oblačno. 

Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, na jugu do osam. 

Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera. 

U Republici Srpskoj i FBiH danas je bilo pretežno oblačno vrijeme sa snijegom u višim predjelima, dok je kiša registrovana u sjeverozapadnim i centralnim predsjelima. 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica minus devet, Han Pijesak minus tri, Čemerno, Ivan Sedlo i Kupres minus dva, Kalinovik minus jedan, Gacko nula, Mrakovica, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Bugojno jedan, Drinić i Jajce dva, Foča, Livno i Sarajevo tri, Ribnik, Rudo, Drvar i Tuzla četiri, Zenica pet, Banjaluka, Višegrad, Bihać i Goražde šest, Bileća i Gradačac sedam, Novi Grad i Sanski Most osam stepeni Celzijusovih. 

U Bijeljini, Mostaru i Stocu izmjereno je devet stepeni, Srpcu i Čapljini deset, a u Neumu 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )