FOTO: InfoBijeljina/ilustracija

Na magistralnom putu Lončari – Pelagićevo, opština Donji Žabari, juče se oko 13,30 časova dogodila saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama saopšteno je za portal InfoBijeljina u Policijskoj upravi.

U nezgodi su učestvovali putnički automobil "džeta" kojim je upravljalo lice L.S. iz mjesta Donji Žabar i pješak dijete 2005. godište.

"Četrnaestogodišnji dječak je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške povrede glave, povrede koje su opasne po život. Zbog težine zadobijenih povreda dječak je prevezen u Кlinički centar Tuzla", navode u policiji. 

Policijski službenici Policijske stanice Pelagićevo izvršili su uviđaj lica mejsta.

O svemu je obavješteno i Okružno javno tužilaštvo u Doboju, postupajući tužilac naložio je preduzimanje svih mjera i radnji radi utvrđivanja tačnih uzroka koji su doveli do ove teške saobraćajne nezgode.

"Još jednom apelujemo, na sve učesnike u saobraćaju, da brzinu kretanja vozila prilagode uslovu i stanju puta, kao i da učestvuju  u saobraćaju sa maksimalnom  opreznošću i pažnjom", napominju iz Polisijske uprave Bijeljina.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )