FOTO: InfoBijeljina.com

Od ponedjeljka, 15. juna, od kada su u Ministarstvo trgovine i turizma počele pristizati prijave građana za turističke vaučere, do jula ukupno je građanima izdato 3.588 vaučera, koji će biti iskorišćeni na turističkim destinacijama u Republici Srpskoj.

Iz ovog ministarstva potvrdili su za portal InfoBijeljina da veliko interesovanje vlada i za bijeljinsku turističku ponudu.

Građani Republike Srpske zainteresovani su za različite vrste sadržaja u okviru turističke ponude ugostiteljskih objekata i turističkih destinacija u Srpskoj, a što je vidljivo na osnovu evidencije koja se vodi u Ministarstvu. 

Najveći broj vaučera koji su do sada izdati biće iskorišćeni za smještaj u banjskim centrima širom Republike Srpske. 

Među banjama za koje je primjetan najveći interes su: „Banja Vrućica“ u Tesliću, „Banja Vilina vlas“ u Višegradu, „Banja Kulaši“ u Prnjavoru i „Banja Laktaši“ u Laktašima. 

Veliki broj vaučera je izdat za korišćenje smještaja u okviru Nacionalnog parka „Sutjeska“, olimpijske planine Jahorine, te gradova Trebinja i Višegrada sa Andrićgradom, kao i za druge destinacije koje su se prijavile za učešće u projektu podjele turističkih vaučera.

„S obzirom na to da je veliki broj vaučera izdat za smještaj u turističkim kapacitetima u okviru „Banje Dvorovi“ i etno-sela „Stanišići“, možemo potvrditi da je prisutno veliko interesovanje naših građana za turističku ponudu grada Bijeljina“, kažu za InfoBijeljina u Ministarstvu trgovine i turizma RS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )