FOTO: null

Poslije dvonedjeljne pauze fudbaleri Radnika u 12. kolu Premijer lige BiH u derbiju će ugostiti aktuelnog šampiona Zrinjski iz Mostara.

U prvom kolu tekućeg prvenstva Bijeljinci su gostovali na stadionu "Pod Bijelim brijegom" i tada su poraženi sa 1:2, a u prethodnih 13 susreta sa Mostarcima zabilježili su samo jednu pobjedu. Sada su silno motivisani da pokušaju savladati velikog rivala, koji je dominantan i ove sezone. Zbog tri žuta kartona u sastavu neće biti Dine Beširevića, dok se u tim poslije odrađene suspenzije i povreda vraćaju Jovo Kojić i Demir Peco, te Nenad Srećković.

- Gosti su favoriti u ovom susretu, jer su pokazali u dosadašnjem toku šampionata da imaju najkvalitetniji tim, ali na svom terenu se ne plašimo nikoga. Protivnika respektujemo, ali moramo biti svjesni sopstvenog kvaliteta. Ubijeđen sam da disciplinovanom igrom možemo doći do pozitivnog rezultata - rekao je iskusni defanzivac Radnika Delimir Bajić.

Nenad Srećković, povratnik na "zeleni teren" poslije povrede, kaže da njegova ekipa ima kvalitet da se suprotstavi Zrinjskom, te očekuje dobru i kvalitetnu utakmicu.

- Mnogo puta do sada smo pokazali da se možemo nositi sa velikim ekipama. Vjerujem da ćemo to dokazati i na ovoj utakmici. O kvalitetu Zrinjskog suvišno je govoriti, ali mislim da i mi možemo odigrati kvalitetno. Naša ekipa je tokom ove reprezentativne pauze vrijedno radila i spremala se za ovaj susret. Vrijeme je da pokažemo zube Mostarcima i da aktuelnog šampiona bacimo na koljena - rekao je Srećković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )