FOTO: null

Tridesetpetogodišnji O.V. i dvadesetčetvorogodišnji S.P. ranjeni su noćas u pucnjavi koja se dogodila u ugostiteljskom objektu u banjalučkom naselju Borik.

To je "Nezavisnim" potvrđeno iz CJB Banjaluka, a o kojem kafiću je riječ, nisu htjeli da otkriju, ali su potvrdili da se objekat nalazi u Ulici Gavre Vučkovića, u blizini Venecija mosta.

"Dogodilo se to oko 0.30 časova. Oba povrijeđena lica prebačena su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. Uviđaj su izvršili policijski službenici, i o svemu je obaviješten i dežurni tužilac", kazali su iz policije.

"Nezavisnim" je potvrđeno da su oba ranjena Banjalučanina van životne opasnosti.

Naime, u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS) privatnim vozilom u 0.40 časova dovezen je pacijent S.P, a 15 minuta kasnije sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezen je i O.V.

"Pacijent S.P. je hospitalizovan u Klinici za traumatologiju. Pacijent je u pucnjavi zadobio ustrijelnu ranu lijeve potkoljenice, hirurški je zbrinut i za sada se nalazi van životne opasnosti", kazali su iz UKC RS.

O.V. je takođe hospitalizovan u Klinici za traumatologiju.

"Pacijent je u pucnjavi zadobio prostrijelnu ranu lijeve natkoljenice i razderotinu na glavi. Hirurški je zbrinut i za sada se nalazi van životne opasnosti", kazali su iz UKC RS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )