FOTO: null

Policija Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina pronašla je u prtljažniku automobila "mercedes" 120 kilograma bakra za koji se sumnja da je ukraden, saopšteno je iz ovog centra.

U automobilu koji je policija kontrolisala noćas oko 2.00 časa pronađeni su i predmeti, odnosno sredstva koja su pogodna za izvršenje krivičnog djela. Vozilom je upravljalo lice čiji su inicijali S.M, a suvozač u vozilu bilo je lice D.J, i putnik V.M.

U Centru pojašnjavaju da su radom na terenu pripadnici saobraćajne policije došli su saznanja da su ova lica neposredno prije policijske kontrole izvršila tešku krađu na štetu pravnog lica iz Bijeljine, iz kojeg su ukrala bakar i jedan reflektor.

Zahvaljujući efikasnom radu pripadnika saobraćajne policije u izuzetnom kratkom periodu rasvijetljeno je krivično djelo.

Nakon kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu protiv S.M, D.J. i V.M. slijedi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )