FOTO: InfoBijeljina.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom, uz dnevnu temperaturu vazduha od šest do 14 stepeni Celzijusovih.

Јutro će u većini krajeva biti potpuno oblačno, u centralnom pojasu sa slabim padavinama, na jugu umjerenim, a na sjeveru i istoku sumaglica i magla uz nisku oblačnost i moguću slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i poslije podneva na jugu će biti oblačno s mjestimičnom i povremenom kišom, na sjeveru sa djelomičnim kidanjem oblačnosti, uz tmurno vrijeme, dok se tokom večeri očekuje prestanak padavina.

Јutarnja temperatura vezduha biće minus četiri do sedam, a na jugu do 10 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, istočnog i jugoistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Mrakovica minus jedan, Mrkonjić Grad, Bihać, Drvar i Sanski Most nula, Foča, Ribnik, Šipovo, Srbac, Prijedor i Gradačac jedan, Banjaluka, Bijeljina, Zvornik, Јajce i Tuzla dva, Doboj tri, Višegrad četiri, Čemerno, Rudo, Bugojno i Zenica pet, Kalinovik šest, Gacko i Nevesinje sedam, Han Pijesak i Sarajevo devet, Sokolac 10, Grude, Livno, Mostar i Široki Brijeg 11, Bileća i Stolac 12, Trebinje 13 i Neum 15 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )