FOTO: KK Partizan NIS

U košarkaškom klubu Partizan vlada veliko nezadovoljstvo posle poraza od Crvene zvezde u prvom meču finala plej-ofa Superlige Srbije.

Crno-bijeli su ogorčeni zbog pojedinih odluka arbitara, a tim povodom oglasili su se trener Andrea Trinkijeri i prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović.

Trinkijeri je na konferenciji za novinare utakmicu okarakterisao kao "sramotnu", a ubrzo posle toga na svom Tviter nalogu oglasio se i predsednik Partizana.

- KK Partizan ne dozvoljava da njegovi igrači i treneri budu izloženi stvarima koje nemaju veze sa sportom i učiniće sve da ih od skandala poput večerašnje utakmice zaštiti! Već ujutru imamo sastanak na kojem ćemo najozbiljnije razmotriti ima li poente nastaviti učešće u KLS! - napisao je Mijailović na svom Tviter profilu.

Zvezda je počela finalnu plej-of seriju pobjedom 98:94, a trener Andrea Trinkijeri isključen je zbog prigovora posle dvije tehničke u 31. minutu.

Drugi meč, u kome je Partizan domaćin, trebalo bi da se igra u srijedu od 19 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )