FOTO: null

Drugu godinu postojanja udruženje građana ,,Bijeljina trči rekreativno” obilježio je organizovanjem novogodišnjeg polumaratona.

Drugi polumaraton, koji je prvog dana nove godine održan u gradskom parku, istrčalo je 22 trkača od ukupno 30 prijavljenih.

Iako naziv ove manifestacije glasi "2. BTR novogodišnji rođendanski trening polumaraton" domaćini su se potrudili da trka u odnosu na prethodnu godinu ima i takmičarski karakter.

Najbolji u muškoj kategoriji bili su: Mladen Stevanović (Ugljevik) 1:25:15, Sreto Krstić (Vlasenica) 1:25:20, Marinko Elezović (Bijeljina) 1:34:00, dok su u ženskoj kategoriji najbolje bile: Marijana Tršić (Beograd) 1:48:40, Jovana Vasiljević (Vlasenica) 1:52:10, Ivana Obradović (Ugljevik) 2:01:10.

Najboljima su uručeni prigodni pokloni: medalje za prva tri mjesta u obje kategorije, pehari za pobjednike kao i umjetničke slike, takođe u obje kategorije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )