FOTO: null

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar, slab, sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od -3 do 3, na jugu zemlje od 5 do 9°C. U novogodišnjoj noći očekuje se suvo vrijeme, bez padavina, sa tempera

U petak u Bosni i Hercegovini se očekuje prolazno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –8 i –3°C, na jugu zemlje od –3 do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između –3 i 1°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini se od sredine dana očekuje jače naoblačenje sa zapada. Vjetar slab. U sjevernim područjima istočnog i sjeveroistočnog smjera. U većem dijelu zemlje južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –7 i –2°C, na jugu zemlje od –2 do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između –2 i 3°C, na jugu od 6 do 9°C.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )