FOTO: null

U Bijeljini je uhapšen dvadesetogodišnji D.L. koji je policiji priznao paljevinu u podrumu stambene zgrade u gradu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina.

Isti muškarac iz Bijeljine bio je uhapšen i predat tužiocima i u novembru, kada je za manje od 24 časa zapalio četiri napuštene porodične kuće u gradu. 

On je juče ujutro podmetnuo požar u podrumskim prostorijama stambene zgrade u Ulici žrtava fašističkog terora u Bijeljini. 

Nakon što su vatrogasci lokalizovali požar policija je izvršila uviđaj lica mjesta kojim je utvrđeno da je izvršeno namjerno paljenje podrumskih prostorija i da je nstala manja materijalna šteta. 

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do izvršioca djela i lišili slobode D.L. koji je tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela. 

U saopštenju CJB se ističe da je zahvaljujući brzom radu policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina 1 i lišenjem slobode izvršioca krivičnog djela paljevine spriječeno dalje uništavanje i razaranje imovine građana. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )