FOTO: InfoBijeljina

U okviru manifestacije "Pantelinski dani 2019" u Bijeljini je za danas predviđen Međunarodni šahovski turnir djece Balkana, zatim "Savska regata", a u večernjim časovima koncert grupe "Firma", kao i bivšeg pjevača "Bijelog dugmeta" Alena Islamovića.

Šahovski turnir biće održan u Banji Dvorovi, a koncerti će biti održani u večernjim časovima na prostoru Poljoprivredne i medicinske škole. 

"Savska regata" startovaće od 10.00 časova iz Crnjelova, a cilj je na Rači. 

Na bazenima Banje Dvorovi sutra će biti održan Pantelinski kup u ronilačkim vještinama, Otvoreno prvenstvo Republike Srpske i BiH. 

Na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića planirana je izložba oldtajmera. 

U ponedjeljak, 5. avgusta, na platou ispred Narodne biblioteke "Filip Višnjić" biće održano 19. književno veče pod nazivom "Poetski trenutak". 

Iste večeri, na platou ispred Centra za kulturu, manifestacija "Otvorena scena" biće završena koncertom grupe "Štrajk". 

U Muzeju Semberije, u utorak, 6. avgusta, biće otvorena izložba Valjevskog muzeja "Tradicionalni proizvodi od šljiva", a u Galeriji Centra za kulturu biće održan jedanaesti Bijeljinski umjetnički salon. 

Iste večeri, na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića biće održani koncerti muzičke škole "Kornelije Stanković" Ugljevik-Bijeljina, a nastupiće i osam kulturno-umjetničkih društava u okviru "Večeri semberskog folklora". 

U srijedu, 7. avgusta, u malom parku na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića biće otvorena manifestacija "Dani meda u Semberiji", a na platou ispred Centra za kulturu prodajna izložba narodnih rukotvorina. 

Istog dana biće otvoren i "Pantelinski vašar" na Agrotržnom centru, a od 21.30 časova na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića nastupiće grupa "Tropiko bend". 

U četvrtak, 8. avgusta u motelu "Plaža" na Drini biće obilježen Dan mjesne zajednice Janja. 

Uoči slave grada Bijeljina, Svetog Pantelejmona, u 18.30 biće položeni vijenci na spomenik borcima poginulim u odbrambeno-otadžbinskom ratu na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića, dok je od 19.00 časova predviđeno "Duhovno veče" u Centru za kulturu "Semberija". 

Za ljubitelje folk muzike iste večeri na gradskom trgu biće održan koncert Maje Berović. 

Zvaničan program ovogodišnjih "Pantelinskih dana" biće završen četvrtim Međunarodnim turnirom u mini-rukometu koji će biti održen u Etno-selu "Stanišići". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )