FOTO: null

Savez za novu politiku /SNP/ je u Doboj organizovao sjednicu, na kojoj je verifikovan Gradski odbor /GO/ SNP-a Doboj.

Na sjednici, koja je održana u velikoj sali Skupštine grada Doboj, za predsjednika GO SNP Doboj izabran je Boško Popović, za zamjenika predsjednika Zoran Popović, za sekretara Branislav Janjić, za predsjednika omladine Radovan Milačak, za predsjednika Aktiava žena Andrea Starčević, predsjednik Mjesnog odbora /MO/ SNP-a u Maloj Bukovici Milan Hadžić, za predsjednika MO SNP-a Ljeskove Vode Đorđo Ćeković i ostali članovi GO SNP-a Doboj su Novak Popović, Dragan Tanasić, Stanoje Tanasić i Branka Popović.

Struktura odbora je stručnost, iskustvo, mladost, i sve ono što će doprinijeti ozbiljnom radu GO SNP Doboja, a time i saradnji ove organizacije, ne samo u Doboju već i opštinama Teslić, Petrovo, Derventa i Modriča, izjavio je predsjednik GO SNP-a Doboj Boško Popović i zahvalio se na prisustvu predsjedniku SNP-a Republike Srpske prof. dr Zoranu Mastilu.

„Cijeneći strukturu GO SNP-a Doboj smatram da će se zalagati za novi politički i ekonomski sistem, novu demografsku, fiskalnu, monetarnu politiku i uopšte politiku razvoja Grada Doboja kojem će naša nova ekonomska politika značajno doprineti, izjavio je Mastilo i dodao da će se SNP zalagati za provođenje svog  programa na dobrobit svih građana, ne samo u Doboju, već u cijeloj Republici Srpskoj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )