FOTO: InfoBijeljina.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati pretežno sunčano vrijeme, uz promjenljivu oblačnost i na momente vjetrovito, uglavnom na jugu.

Јutro će biti malo do umjereno oblačno i hladno, na sjeveru i jugu uglavnom vedro, ponegdje oko rijeka moguća je magla, a na planinama slab mraz, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
 
U toku noći biće pretežno vedro.
 
Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog smjera, a umjereno jaka bura moguća je u Hercegovini i jugozapadu, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
 
Јutarnja temperatura vazduha biće od dva do sedam, na jugu do devet, a najviša dnevna od sedam do 13, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih.
 
Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri, Han Pijesak četiri, Mrkonjić Grad šest, Ribnik, Sokolac i Čemerno sedam, Banjaluka i Gacko osam, Prijedor, Doboj, Novi Grad, Srbac i Foča devet, Bijeljina i Višegrad 10, Sarajevo, Nevesinje i Srebrenica 11, Rudo 12, Zvornik 13, Bileća 15, Trebinje 17, Mostar 18, te Neum 20 stepeni Celzijusovih.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )