FOTO: InfoBijeljina

U čast nedavno preminulog bijeljinskog košarkaša Nebojše Erkića, članovi seniorskog tima KK “Budućnost” su večeras, prije zvaničnog predstavljanja novih dresova, obukli majice s brojem osam, koji je nosio Nebojša.

KK “Budućnost” večeras je tradicionalno organizovao “Media Day”, a tim povodom su se još jednom prisjetili kapitena Erkića, koji nas je prerano napustio.

Igrači su odlučili da cijelu sezonu, pred svaku utakmicu, odnosno tokom zagrijavanja, nose nadmajice sa brojem osam.

U KK “Budućnost” su donijeli još jednu bitnu odluku - na svakom dresu, iznad klupskog grba, ubuduće će stajati broj osam.

Nebojša Erkić je, podsjetimo, preminuo 19. septembra, u 36. godini. Rođen je 16. avgusta 1989. godine, a u svojoj sportskoj karijeri nastupao je za košarkaške klubove „Slavija“, „Radnik“, „Zlatorog Laško“. 

Od 2018. godine nastupao je za ekipu “Budućnost” iz Bijeljine u kojoj je bio i kapiten. Proglašen je za najboljeg sportistu grada Bijeljina za 2012. godinu, kao tadašnji košarkaš KK „Radnik“ Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )