FOTO: null

Na magistralnom putu Sarajevo - Trnovo u mjestu Bogatići, gdje je saobraćaj bio prekinut zbog većeg odrona zemlje, u funkciji je jedna kolovozna traka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Putnička vozila saobraćaju naizmjenično, dok je za teretna vozila na snazi obustava saobraćaja.

Ekipe putne službe rade na raščišćavanju i uskoro se očekuje potpuna normalizacija saobraćaja.

Saobraćaj se na svim važnijim putevima u Republici Srpskoj odvija bez zastoja, uz pojačanu frekvenciju vozila, posebno na pravcima koji vode prema graničnim prelazima na sjeveru, sa Hrvatskom, pa vozačima iz AMS savjetuju oprezniju vožnju, poštovanje saobraćajne signalizacije i izbjegavanje preticanja.

Prema najnovijim informacijama Granične policije BiH, na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH čeka se oko dva sata, na Gradini sat i po, na graničnom prelazu Kozarska Dubica sat vremena, na Graničnom prelazu Velika Kladuša dva sata, s tim da vozila izlaze u četiri saobraćajne trake.

Na graničnom prelazu Brod na izlazu se čeka oko pola sata, dok jedino dužih zadržavanja trenutno nema na graničnom prelazu Kostajnica.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )