FOTO: InfoBijeljina

Kažu da je fudbal za muškarce druga najvažnija sporedna stvar u životu, a sigurni smo da je večeras i cijeloj naciji. Plasiranjem Srbije na Svjetsko prvenstvo fudbal je postao još bitniji.

Ono što svakako svi jako iščekuju jeste prva utakmica koju će reprezentacija Srbije odigrati večeras protiv reprezentacije Brazila.
 
Krčma "Burence" u Bijeljini važi za jedan autentičan i uvijek najljepše uređen lokal u gradu, pa ništa drugačije nije i ovaj put.

Vlasnik lokala, Zoran Manigoda, za portal InfoBijeljina rekao je da za svako Evropsko i Svjetsko prvenstvo, ukoliko igra Srbija, žele na ovaj način da pošalju energiju kako bi na kraju slavili pobjedu.

 
"Trudimo se uvijek da budemo drugačiji jer mi to volimo, a primijetimo da voli i narod. Na bilo kojem mjestu možemo gledati utakmicu uz čips i pivo, ali trudimo se da uz to donesemo dodatnu energiju kojom ćemo bodriti naše igrače. Ja sam uvijek veoma ambiciozan i mislim da možemo da pobijedimo večeras", kaže za InfoBijeljina Manigoda.
 
Otkrio nam je kako se priprema i veliki spektakl sa bakljama i vatrometom ukoliko rezultat bude u korist Srbije.
 
"Najbitnije je da ostave srce na terenu. Brazil ima 11 igrača kao i Srbija, pa ćemo vidjeti šta će biti. Sama činjenica da su se plasirali na Svjetsko prvenstvo je velika stvar, a sve što urade više od toga je za pohvalu", kaže Manigoda.

 
Gosti lokala uvijek sa oduševljenjem reaguju na sve što radi Krčma "Burence", a ovaj put sa nestrpljenjem iščekuju večerašnju pobjedu reprezentacije Srbije, kako i sami kažu, u najboljem lokalu u gradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 6 )