FOTO: srpskainfo.com

Prvo kolektivno vjenčanje biće održano u Bijeljini 11. avgusta 2024.

Pokrovitelj je grad Bijeljina, a gradonačelnik  Ljubiša Petrović objavio je na Facebooku da kolektivno vjenčanje ujedno organizuju i "po prvi put u Republici Srpskoj". 
 
Međutim, to nije tačno, jer se kolektivna vjenčanja već godinama održavaju u Banjaluci, što se jednostavno može utvrditi pretragom na pretraživaču Google.
 
Prvo kolektivno vjenčanje u Banjaluci održano je 2011. godine. 
 
Bilo kako bilo, kada je riječ o kolektivnom venčanju u Bijeljini, Grad će za sve parove koji se prijave (rok je do 30. juna 2024. godine, za parove iz cijele Republike Srpske, ne samo iz Bijeljine) upriličiti svečano sklapanje braka, te obezbijediti kompletnu odjeću - odijelo za mladoženju, te vjenčanicu za mladu.

Biće im obezbijeđeno i profesionalno fotografisanje, frizura i šminka za mladu, kočije i limuzina, ali i popust za svadbeno putovanje i sve ono što je potrebno da, kako se navodi, "vjenčanje protekne u najboljem redu i bude nezaboravno". 
 
Kolektivno vjenčanje će, kako smo naveli, biti održano 11. avgusta 2024. godine i tim svečanim činom će zvanično biti zatvorena manifestacija "Pantelinski dani".
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )