FOTO: null

Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark otvoriće sutra u Bijeljini forum o perspektivama razvoja poljoprivrede “Naše oranice bez granice“.

Domaći, regionalni i međunarodni stručnjaci obratiće se okupljenima i otkloniti nedoumice koje imaju o EU integracijama, te dati savjete kako da se adekvatno pripreme za period koji predstoji, sapšteno je iz Kancelarije specijalnog predstavnika EU. 

Nakon foruma, biće organizovan informativno-edukativni sajam, na kojem će izlagati partneri projekta, GIZ ProLokal program i USAID/Švedska projekat FARMA dva, te Udruženje preduzetnika i poslodavaca Žepče /UPIP/ i fabrika stočne hrane Rapić iz Gradiške "Farmofit". 

Projekat Kancelarije specijalnog predstavnika EU u BiH o perspektivama razvoja domaće poljoprivrede nastavlja aktivnosti na edukaciji i informisanju javnosti o pogodnostima koje nudi ulazak BiH u EU. 

Izjave za medije predviđene su prije početka foruma, u 11.30 časova, a otvaranje je planirano za 12.00 časova u hotelu "Drina".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )