FOTO: null

Na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini u ponedjeljak, 31. oktobra, održaće se sastanak Rektorske konferencije Republike Srpske i Konferencije univerziteta Srbije /KONUS/, na kome je planirano potpisivanje sporazuma o saradnji rektorskih konferencija

Sastanku će prisustvovati predstavnici javnih i privatnih univerziteta koji su članovi rektorskih konferencija, kao i predstavnici ministarstava Republike Srpske i Srbije, saopšteno je iz Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Rektorska konferencija Republike Srpske utvrđuje i zastupa zajedničke interese univerziteta u Srpskoj i ostvaruje saradnju sa institucijama u oblasti obrazovanja u Republici, BiH, Evropi i svijetu. Punopravni članovi Rektorske konferencije su rektori licenciranih univerziteta u Republici Srpskoj. 

Početak konferencije je u 12.00 časova, a u 12.45 časova na konferenciji za novinare obratiće se predsjedavajući Rektorske konferencije u Republici Srpskoj Radoslav Grujić, koji je rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, kao i predsjednik Konferencije univerziteta Srbije Vladimir Bumbaširević, koji je rektor Univerziteta u Beogradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )