FOTO: null

U Bijeljini je danas otvoren najveći salon dekorativne rasvjete u gradu. Riječ je o Mass-light brendu, čiji proizvodi ispunjavaju sve EU norme i pakovani su u prepoznatljivu ambalažu.

Zastupnik i partner firme Mass-light za područje Bijeljine biće preduzeće M&M Eko-elektro koje se već dugi niz godina bavi prodajom led i dekorativne rasvjete. Pomenute firme su ugovor o partnerstvu potpisale početkom ove godine, a rezultat je ovako savremeno opremljen salon. 

Preduzeće Saša Trade d.o.o. već 17 godina kontinuirano snabdijeva tržište proizvodima rasvjete i na osnovu stečenog iskustva i prepoznavanja potreba tržišta u regionu formira vlastitu robnu marku. Robna marka MASS-light je odmah nakon osnivanja prepoznata na tržištu kao ozbiljan brend koji je za kratko vrijeme zauzeo vodeću poziciju u proizvodnji i prodaji rasvjetnih tijela i prateće opreme.

Preduzeće Saša trade je u preduzeću M&M Eko-elektro prepoznalo strateškog partnera, prvenstveno zbog toga jer su oduvijek pratili potrebe tržišta i uvažavali zahtjeve sa terena, a preduzeće M&M Eko elektro se za prethodnih šest godina pokazalo kao zahtjevan kupac i korisnik led rasvjete kao i kvalitetan i prepoznatljiv izvođač radova u enterijerima i eksterijerima.

"U ime firme M&M Eko-elektro iskoristio bih priliku da se zahvalim preduzeću Saša Trade i vlasniku Saši Vlajiću na poslovnoj saradnji, koja je počela 2013. godine, jer smo mi prvenstveno kao izvođači radova u dizajnu enterijera i eksterijera prepoznali kvalitet brenda Mass-light", rekao je za portal InfoBijeljina Mladenko Mićanović, menadžer prodaje novootvorenog salona, dodajući da se nada da će zajedničkim snagama brend Mass-light ostati i dalje lider led i dekorativne rasvjete na našem tržištu, a i šire. 

Mass-light salon dekorativne rasvjete možete pronaći u Bijeljini, adresa Stefana Dečanskog 22 (na koridoru), a pred vama je dio ponude koji je veoma aktuelan i koji su pripremili za Vas, jer, kako u Mass-light kažu "Naši kupci su naš prioritet."

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )