FOTO: null

Bijeljinski gradski trg, šarenilom, pozitivnom energijom i velikim broje okupljenih, uspio je da rastjetjera oblake koji su se u jednom trenutku nadvili nad gradom.

Oko 100 vježbača učestvovalo je juče na prvom masovnom treningu na otvorenom koji je održan na bijeljinskom Gradskom trgu. „Izađi i treniraj“, doslovno su shvatili svi koji su se u tom trenutku našli u centru Bijeljine i koji su htjeli da pokažu šta znaju, da ukažu važnost bavljenja sportom, kao i da nauče nešto novo. 

Uz podršku kompanija Sport Vision i Nike, današnji učesnici imali su obezbijeđene i majice za vježbanje. Trening je vodila fitnes instruktor Dijana Bosankić iz Brčkog, a specijalni gost bio je dr Saša Plećević poznatiji kao dr Feelgood. 

Dr Feelgod je prisutnima držao predavanje o zdravom životu, predstavio svoj novi program „Šifra 505“ koji ukazuje na važnost pet obroka – 3 glavna i 2 užine, nula koja se odnosi na pušenje koje biste trebali da ostavite i da svakodnevno prepješačite laganim hodom 5 kilometara, prema njegovim riječima ovo je ključ zdravog života. 

On je bio zadovoljam svojom posjetom Bijeljini, velikom odzivu žena ali i muškaraca u Bijeljini, i što je posebno interesantno veliki broj najmlađih. Nakon predavanja dr Feelgood je održao i trening na kome je ukazao na važnost pravilnog vježbanja interaktivno demonstrirajući učesnicima. 

Na kraju javnog treninga komapanija Sport Vision i NIKE poklonile su jednom učesniku Free run patike, dok je dvoje učesnika nagrađeno sa mjesečnom članskom kartom teretane „Flex Fitness“. DJ-evi, dobra muzika, odlični vježbači, dobro raspoloženje i energija poslali su jasnu poruku, a to je da je Bijeljina grad sporta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )