FOTO: null

Leontina Rosić iz Bijeljine nova je Mis Semberije odlučio je jednoglasno žiri na izboru koji je održan u hotelu "Drina".

Pred mnogobrojnom publikom prodefilovalo je 13 kandidatkinja,a najviše sreće imala je upravo Leontina koja kaže da joj ovo nije prvo učešće na ovakvim izborima. Prošle godine je takođe bila jedna od kandidatkinja i ponijela je jednu lentu, ali ovo je kaže poseban momenat za nju i nada se prekretnica za njenu buduću karijeru.

Titulu Prve pratilje ponijla je Željana Đokić , a Druga pratilja je Nada Jevtić. Na ovom takmičenju su izabrane i Mis fotogeničnosti - Ljubica Milutinović i Mis ABC FTV za šta je izabrana Aleksandra Vasović.

Po prvi put je pored izbora za najljepšu djevojku Semberije, na istom takmičenju birana i Mis Podrinja. Ovu titulu ponijela je Maida Hasanović, dok su lente prve i druge pratilje pripale Irini Kovačević i Ilinki Jovanović.

U revijalnom dijelu takmičenja nastupile  su neke od najljepših djevojaka BiH članica Modne agencije ABC models, a pistom su se prvi put prošetali i manekeni Škole manekena iz Bijeljine.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )