FOTO: null

U Bijeljini će danas biti održan trening o monitoringu i evaluaciji Omladinske politike Srpske kojem će prisustvovati pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Branka Malešević.

Maleševićeva će treningu prisustvovati od 12.00 časova u Etno-selu "Stanišići", saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. 

Cilj treninga, koji će okupiti 50 predstavnika institucija Vlade Republike Srpske i omladinskih organizacija, jeste uspostavljanje sistema nadzora primjene Omladinske politike Srpske da bi se mogli mjeriti efekti sprovođenja mjera iz ovog dokumenta na unapređenje položaja mladih. 

Dvodnevni trening, koji će biti održan u okviru procesa izrade Akcionog plana za sprovođenje Omladinske politike Republike Srpske od 2016. do 2020. godine, organizuje Ministarstvo porodice, omladine i sporta u saradnji sa Omladinskim savjetom Srpske i USAID-om.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )