FOTO: InfoBijeljina

Manifestacija "Razigrana jesen" počinje danas u Bijeljini, u organizaciji Udruženja "Glas mladih evropske Bijeljine", s ciljem da djecu predškolskog uzrasta približi kulturnim dešavanjima u gradu i da se kroz humanitarni rad promovišu prave vrijednosti jednog društva, najavljeno je iz ovog udruženja.

Iz Udruženja navode da će se kroz priredbu i likovnu izložbu, koju će djeca predškolskih ustanova pripremiti i pokloniti građanima, ona socijalizovati, osloboditi za nastup pred publikom, družiti.
 
"Ujedno će se i prikupiti humanitarna sredstva koja će aktivisti našeg udruženja, u saradnji za Centrom za socijalni rad Bijeljina, pokloniti ugroženim porodicama na teritoriji grada, koji imaju malu djecu", navode iz ovog udruženja.
 
U ovogodišnjoj manifestaciji će učestvovati 17 predškolskih ustanova, te se očekuje nastup oko 700 mališana, svaki dan u 18.00 časova u Centru za kulturu "Semberija.
 
"Ove godine planirano je učešće i dva vrtića iz opštine Ugljevik i jedan iz opštine Lopare", navode iz Udruženja "Glas mladih evropske Bijeljine".
 
Manifestacija će trajati do petka, 28. oktobra.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )