FOTO: null

NJegova svetost patrijarh srpski Irinej izjavio je da će na sastanku 5. novembra u Bijeljini sa političkim predstavnicima iz Republike Srpske razgovarati o problemima Srpske i Srbije.

"Želimo da se vidimo i da porazgovaramo o problemima našim i Republike Srpske, koji su, ustvari, srpski problemi", rekao je patrijarh Irinej Srni na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, gdje je prisustvovao predstavljanju kapitalnih djela u saizdavaštvu Srpske pravoslavne crkve i Službenog glasnika. 

Patrijarh Irinej nije precizirao ko će biti učesnici sastanka, rekavši da će razgovarati sa onima koji budu tamo prisutni, odnosno sa onima kojima je upućen poziv. 

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je ranije da će 5. novembra, na poziv NJegove svetosti patrijarha srpskog Irineja, prisustvovati sastanku u Bijeljini na kojem će sa liderima ostalih političkih partija iz Republike Srpske razgovarati o prijedlogu ugovora Savjeta ministara BiH i Islamske zajednice. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )