FOTO: null

U Bijeljini se održava jedanaesti po redu Bazar rukotvorina, na kojem je svoje radove predstavilo 15 izlagača.

Građani Bijeljine imaće priliku i ovog vikenda da posjete Bazar rukotvorina koji je izložbeno-prodajnog karaktera. Na Gradskom trgu u Bijeljini svoje radove izložilo je 15 učesnika, a među njima su dvije učesnice iz Jagodine.

Na bogato opremljenim štandovima posjetioci su u prilici vidjeti heklane i pletene ručne radove, predmete ukrašene dekupaž tehnikom, unikatni nakit, ukrasne svijeće, meleme, domaće sapune za lice i tijelo, kao i predmete od papira.

Organizatorka Bazara Maja Marić, kaže da će u decembru biti 2 pune godine od 1.Sajma rukotvorina, starih i umjetničkih zanata i najavljuje Novogodišnji bazar rukotvorina koji je već uveliko u pripremi.

Od prvog Sajma rukotvorina koji je održan u decembru prošle godine, u Bijeljini je održano ukupno deset bazara  i pokazalo se da su ovakve manifestacije bile potrebne gradu u kojem ima dosta kreativnih mladih ljudi, koji imaju šta da pokažu.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )