FOTO: TV K3

Veoma toplo i sparno vrijeme danas će preovladavti u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, poslije podne doći će do nestabilnosti, a tokom noći se očekuje uticaj hladnijeg fronta.

Pljuskovi i grmljavina mogući su uz rijeku Drinu i u istočnim planinskim predjelima, a lokalne nepogode moguće u zapadnim, sjevernim i centralnim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Mjestimični pljuskovi i grmljavina prema večeri mogući su i na sjeverozapadu, a zatim u centralnim krajevima, dok će na jugu biti sunčano i veoma toplo vrijeme, u pojedinim mjestima i vruće.

Duvaće slab i promjenjiv vjetar, uglavnom zapadni, a poslije podne umjeren do jak sjeverni.

Najviša dnevna temperatura vazduha u većini predjela od 28 do 33, lokalno na sjeveru, istoku i jugu oko 36 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Fedralnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Čemerno 14, Gacko, Bjelašnica i Kalinovik 15, Rudo, Gornji Vakuf i Šipovo 16, Sokolac i Ivan Sedlo 17, Mrkonjić Grad, Livno, Novi Grad, Bugojno, Prijedor i Srebrenica 18, Sarajevo, Ribnik, Sanski Most i Bihać 19, Banjaluka, Višegrad, Mrakovica i Han Pijesak 20, Bileća, Zvornik, Tuzla, Srbac i Široki Brijeg 21, Bijeljina i Trebinje 22, Doboj 23, Gradačac i Neum 24, Mostar 26 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )