FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano vrijeme, dok su uveče na istoku moguće slabe padavine.

Jutarnja temperatura od nula do šest, na planinama minus četiri, na jugu devet, a najviša dnevna od 10 do 15, na sjeveru do 18, na planinama tri, a na jugu 20 stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti pretežno vedro, a u kotlinskim predjelima i uz rijeke magla, a na planinama hladno sa umjerenim mrazem. 

Tokom dana sunčano, dok će kasno poslijepodne na istoku doći do povećane oblačnosti, koja će u noći i pred jutro usloviti slabe i mjestimične padavine. 

U nižim predjelima padaće kiša, a višim će provejavati snijeg. 

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. U podne i poslijepodne u pojačanju posebno u Semberiji i u planinama centralnog pojasa. 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica minus šest, Čemerno dva, Han Pijesak pet, Sokolac osam, Sarajevo, Bihać i Livno 10, Bijeljina i Novi Grad 11, Prijedor i Tuzla 12, Zvornik i Zenica 13, Višegrad 14, Mostar 16, Trebinje 17 i Neum 18 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )