FOTO: InfoBijeljina

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini potvrdilo je da je postupajućem tužiocu stigao nalaz sudsko-medicinskog vještačenja nakon ekshumacije i obdukcije tijela desetogodišnjeg Aleksandra Kovača iz ovog grada, koji je, nakon višednevne hospitalizacije u bijeljinskoj bolnici, preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima.

"Postupajući tužilac naložio je preduzimanje neophodnih mjera i radnji, saslušanje svjedoka, te pribavljanje potrebne medicinske dokumentacije radi utvrđivanja neophodnih činjenica, te donošenja naredbe za vještačenje nekoj od referentnih ustanova radi utvrđivanja odlučnih činjenica", saopštilo je Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.
 
Podsjetimo, Aleksandrova majka Danijela Ognjenović Kovač rekla je ranije za "Nezavisne novine" da se nada da će istina izaći na vidjelo.
 
"Nadam se da će krivci za njegovu smrt biti kažnjeni", rekla je Ognjenović Kovačeva za "Nezavisne novine", te dodala da su krivci zaposleni u bijeljinskoj bolnici, ističući da to nisu samo dvoje doktora, nego i neurolozi, kao i jedna od načelnica.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )