FOTO: null

U organizaciji Odbojkaškog kluba Radnik iz Bijeljine, u subotu 25.06.2016. godine održan je prvi ovosezonski turnir odbojke na pijesku u Bosni i Hercegovini.

Na takmičenju, koje se odvijalo na terenu Banje Dvorovi, nadmetalo se 10 ekipa u ženskoj i 6 timova u muškoj konkurenciji. 

Učestvovale su odbojkašice i odbojkaši iz Banja Luke, Dervente, Brčkog, Srebrenika i Bijeljine, a pobjednici su par iz Banja Luke sestre Đapa, Tamara i Tijana kod djevojaka, dok je par iz Brčkog Nemanja Tomić i Mlađan Lukić bio najbolji u muškoj konkurenciji. Oni su dobili novčane nagrade u iznosu od po 300 maraka. Drugo mjesto i nagradu od 200 maraka osvojili su Sonja Udovčić i Ljubica šarkanović iz Banka Luke u ženskoj, odnosno Nenad Delić i Stefan Stolić iz Bijeljine u muškoj konkurenciji. Treće mjesto zauzeli su Nedim Slanjankić i Alen Harčinović iz Srebrenika, te predstavnice Dervente Rada Savić i Maja Živković.

Pravdu je dijelio trio sudija - Nikola Košević iz Modriče, Mirza Keserović iz Brčkog, i Velibor Stević iz Bijeljine. 

Prvenstvo odbojke na pijesku nastavlja se već sledećeg vikenda, kada će se najbolji pijeskaši BiH i okruženja, boriti za vrijedne nagrade na turniru u Derventi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )