FOTO: null

Trijumfovala ekipa Kosova i Metohije, ali ispred fudbala bilo je fantastično druženje nekadašnjih igrača i atmosfera sa prostora svih srpskih zemalja.

Fudbalski klub "Zvijezda 09" Etno selo Stanišić povodom ulaska u Prvu ligu Republike Srpske, organizovala je Turnir veterana na kojem su učestvovale ekipe domaćina Zvijezde, Maksima Optima Region, ekipa Kosova i Metohije te ekipa Vlasenice. 

Posle cjelodnevnih utakmica starih majstora gdje je pikazan zanimljiv i maštovit fudbal, koji je razgalio prisutni fudbalski auditorijum prvo mjesto zasluženo je pripalo ekipi Kosova i Metohije, koja je djelovala najuigranije a imala je dostojnog rivala u ekipi domaćina Zvijezde, koja u međusobnom duelu ipak nije smogla snage da napravi preokret posle ranog vođstva Kosovara. 

Najbolji igrač turnira je Milorad Savić, iz ekipe Zvijezde, najbolji strelac Marko Vujošević iz ekipe Kosova i Metohije, najbolji golman Nikica Stipišić, takođe iz ekipe Kosova i Metohije. 

Posle završenog turnira organizovana je svečana večera na kojoj je predsjednik Zvijezde Miro Stanišić dodjelio priznanja zaslužnim članovima koji su dali svoj doprinos za istorijski uspjeh kluba plasman u Prvu ligu RS.

Na kraju da najavimo da će FK "Zvijezda 09" u srijedu 1.7. od 17 časova izvršiti prozivku igrača i ujedno označiti početak priprema na stadionu Etno sela Stanišići.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )