FOTO: null

Opštinska Boračka organizacija Ugljevik organizovaće 27. decembra memorijalni turnir u malom fudbalu Vojvoda Mando u čast legendarnog komandanta i sportskog radnika ove opštine Mitra Maksimovića Mande.

Predsjednik Boračke organizacije opštine Ugljevik Jovan Marinković rekao je da je Vojvoda Mando bio veliki sportista i humanista, te da se na ovaj način čuva sjećanje na legendarnog komandanta i njegove sportske uspjehe. 

"Svake godine organizujemo turnir u malom fudbalu na kojem učestvuju takmičari iz kategorija pjetlića, mlađih pionira, pionira, kadeta, juniora i seniora", rekao je Marinković. 

On je istakao da su obezbijeđene nagrade za najbolje u svim kategorijama, a za pobjednika turnira nagrada u iznosu od 3.000 KM. 

"Organizujemo turnir da otmemo od zaborava sjećanje na Vojvodu Mandu, a sav prihod od turnira biće dodijeljen boračkoj populaciji opštine Ugljevik", istakao je Marinković. 

On je pozvao zainteresovane ekipe da uzmu učešće na turniru i samim tim uljepšaju ovu sportsku manifestaciju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )