FOTO: InfoBijeljina.com

Policijska stanica Bijeljina je u subotu oko 20.15 časova zaprimila prijavu od strane lica Z.I. da su ga u Račanskoj ulici, fizički napala dva lica, a sve u vezi učešća vozila u saobraćaju.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su identifikovali lica, te utvrdili da se radi o licima R.K. i D.K. obojica iz Bijeljine.

"Operativnim radom na terenu, utvrđeno je da su lica R.K. i D.K.  fizički napala lice Z.I. i njegovu suprugu, te da su tom prilikom oštetili i putnički automobil marke "golf 5" vlasništvo lica Z.I. tako što su vratima svog vozila udarili u njihovo vozilo. Zbog osnova sumnje da će nastaviti sa činjenjem, od strane policijskih službenika lica R.K. i D.K. su lišena slobode. Alkotestiranjem lica R.K. i D.K. utvrđeno je da su isti imali i alkohola u organizmu", rekli su za InfoBijeljina u Policijskoj upravi. 

Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio dokumentovanje krivičnih djela "oštećenje tuđe stvari" i "tjelesna povreda".
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )