FOTO: null

Policijskoj stanici Bijeljina II , obratio se radnik benzinske pumpe u Dvorovima koji je oko 02.00 časa prijavio da je došlo do tuče između četiri lica u objektu pumpe.

"U 02.20 časova, PS Bijeljina 2, od strane ljekara prijavljeno je, da je na odjeljenje Hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljini, primljeno lice B.D. sa povredama nanesenim oštrim predmetom. Policijski službenici su izašli na lice mjesta te su na benzinskoj pumpi zatekli lice S.T. koji je izjavio da su ga fizički napala tri lica i to: B.D., A.J. i B.M., svi iz Amajlija, te da je u odbrani makazama posjekao jednog od ta tri lica", rekla je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina. 

Od strane dežurnog ljekara kod lica B.D. konstatovane su lakše tjelesne povrede, a policijski službenici su lišili slobode tri lica B.D., A.J. i S.T.   

O svemu je upoznat dežurni tužilac, koji je naložio da se lica prekršajno sankcionišu, nakon čega su A.J. i B.D. uručeni prekršajni nalozi zbog narušavanja člana  12. (tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )