FOTO: null

Od sada posebne pogodnosti pri pohranjivanju matičnih ćelija u prvoj evropskoj banci Vita 34 i prenatalnoj dijagnostici sa vodećim neinvazivnim testom Harmony i u Specijalističkom Centru „S+Medico“ Bijeljina.

Zašto se u svijetu na svaka 2 minuta jedna trudnica odluči za Harmony test?! 

Svoju brigu za trudnicama BioSave kompanija širi kroz mrežu saradnika u Bosni i Hercegovini, te i u regiji. Svoj cilj za bezbrižnom budućnosti trudnica omogućila je svim svojim porodicama i u Specijalističkom Centru „S+Medico“, uz brojne pogodnosti i prednosti svim budućim i sadašnjim majkama!

"Cilj našeg rada jeste omogućiti našim porodicama dostupnost naših usluga u svim vrhunskim zdravstvenim institucijama u Bosni i Hercegovini, kako privatnim tako i javnim. BioSave kompanija, kroz niz usluga zlatnog kvaliteta brine o svojim klijentima, te kao primarni cilj svog rada postavlja vrhunski kvalitet usluge i sigurnost dostojnu naših proizvoda", poručuju iz BioSave kompanije.

Zašto se u svijetu na svakih 15 minuta jedna trudnica odluči za Vita 34?! 

Specijalistički Centar „S+Medico “, je inače kroz svoj dugogodišnji rad, stekao povjerenje svojih pacijenata dostojno jedne ustanove sa visoko kvalifikovanim osobljem i profesionalnim odnosom prema pacijentima. Na ovaj način je postao i siguran partner u zdravlju. Specijalistički Centar „S+Medico“ raspolaže sa timom od preko 40 doktora iz raznih oblasi medicine među kojima, i u Evropi priznati, vrhunski doktori i specijalisti.

"S+Medico je privatna zdravstvena ustanova koja je sa radom počela 2002. Godine, te je među prvima u BiH i Republici Srpskoj počela sa pružanjem visokokvalitetne zdravstvene usluge primarnog i sekundarnog nivoa. Danas, kao najsavremeniji Specijalistički Centar u regionu pružamo visoko kvalitetne zdravstvene usluge svih medicinskih grana koje su uvijek dostupne našim sugrađanima. BioSave je kompanija dijeli naše stavove, te smatramo da će na ovaj način porodicama u regiji biti omogućen kvalitet dostojan njihovog povjerenja", poručuje Danijel Pendić, menadžer Specijalističkog Centra „S+Medico“.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )