FOTO: InfoBijeljina

Večeras se u mjesnoj zajednici Ledinci - Novo naselje Pet jezera, održana predizborna tribina DEMOS-a na kojoj su se okupljenim građanima predstavili kandidati ove partije na predstojećim lokalnim izborima.

Predizbornom skupu je prisustvovao i kandidat za gradonačelnika Bijeljine dr Mikajlo Lazić.

Građani su se složili da najveći problem ove mjesne zajednice neasfaltirana ulica jer se tokom ljetnih mjeseci stvara prašina od koje se teško može disati i normalno funcionisati a ništa bolje nije ni zimi kada se pojavljuje blato.

Predsjednik GO DEMOS i nosilac liste Milan Dakić je pozvao gradjane da sa svojim predsjednikom mjesne zajednice podnese zahtjev JU „Putevi Srpske“ da se ulica pokuša asfaltirati.

Svakako uz zahtjev moraju dobiti i saglasnost gradonačelnika, jer je ova ulica u nadležnosti Grada Bijeljina.

Na tribini je govorio i kandidat za gradonačelnika Bijeljine dr Mikajlo Lazić koji je srdačno pozdravljen od okupljenih građana i tom prilikom poručio.

"Bijeljina zaslužuje bolje, samo udruženi i zajedničkim snagama možemo ostvariti pozitivne rezultate. Dosta je podijela na partije, populizma i stranačke ostrašćenosti. Obećavam pred svima vama da ću biti gradonačelnik svih građana Bijeljine bez obzira na političku pripadnost", rekao je Lazić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )